Thursday, December 1, 2011

Gelisah

tak tahu nape ... hmm sejak jmpe die mcm2 main dlm pale otak ni.perasaan takut,lah yg paling aku tak boleh nk cover. takut nnty dia tngglkn aku ,takut dia x bolh trime aku sadanya .. tkut dia ad org lain . tkut die bnci aku . mcm2 lah ..sumpah takut .. aku nk sngt dekt dgn die .. bia hri2 boleh jmpe .. nk khwin lame lg heee 6tahun lg .. boleh ke aku kekal smpai akhir hayt ? ya allah takut nyea .. hmm die ni jenis x reti diam . merayau je . tu lg buad aku takut .. eerrr degil b ni .. susa aku nk ckp dgn die .. aku tak thu knp aku trllu berharp sngt kt die .. aku thu jgn trllu mncintai seseorg . tkut mkn hti . tp dgn die aku pcye 100% ,, and aku trllu sayang rindu sngt kt die .die mnje .. boleh bergurau kau aku .. spoting . die caring pasal aku .. tu la yg aku idamkn .. ap yg aku nk . smua ad dkt die .. tlng la . bg aku kesabarn tmpuh segala cubaan ni .. iloveyou hairey

No comments:

Post a Comment